Es vegre elindulunk…

Na, ez a nap is eljott vegre!

Egy iszonyu suru munkanap utan, mindenkit es minden csomagot begyujtve, megerkeztunk Ferihegyre. A nagy rohanast jol mutatja az alabbi kep:


Villamgyors csekkolas es biztonsagi ellenorzes utan pikk-pakk a gepen talaltuk magunkat. A gyerekek persze, akiknek ez volt az elso repulesuk, nagyon fel voltak dobva. Szepen, jol viselkedtek. 


Masfel ora utan Romaban szalltunk le. Itt kb ket orank volt a kovetkezo indulasig, igy belefert egy olasz vacsi is.


Belfoldi, Roma-Bari jarattal mentunk tovabb. A belfoldi gepeknel olyan tomeg volt, mint anno nalunk volt a Keleti-palyaudvaron. 


Ezen a kb egy oras uton a fiuk szinte rogton elaludtak, Petra viszont befejezte a husveti tojasos rajzat, amit az egyik olasz stewardessnek ajandekozott. Nagyon cuki volt, ket puszit is kapott erte.

Kalandaros Csongort idezve ezutan “felvettuk berelt autonkat” es irany az elso szallasunk, Altamuraban. Ez kb 40 perc volt, gyerekek teljesen kidoltek. Kicsit nehezen talaltuk meg a hazat, de elkepeszto volt. Kapcsibol azt mondtam, hogy ketszaz eves epuletben volt egy szobank, de masnap kiderult, hogy a haztomb a 15. szazadban epult (!). Belsore a modern nagyon izlesesen volt otvozve a regivel, az ikeas agynemu mellett megfert a kozepkori boltiv es a barokkangyalka is. Kb. 2 masodperc elaludtunk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s